2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Gyermekvállalásra buzdítja a fiatalokat a Jobbik Ifjúsági Tagozata

A Jobbik Ifjúsági Tagozat „A gyermek áldás” elnevezéssel kampányt indít a gyermekvállalás népszerűsítésének céljával.

A kampánnyal szeretnénk hangsúlyozni a család, mint a nemzet alappillérének fontosságát, megmutatni a fiatalon anyává és apává válás szépségét, hogy ösztönözzük a magyar fiatalokat a gyermekvállalásra. Magyarországon a népességfogyás óriási probléma, amivel foglalkoznunk kell és nekünk fiataloknak felelősségünk teljes tudatában kell részt vállalnunk nemzetünk újjáépítésében.

Az Jobbik Ifjúsági Tagozatnak mindig is fontos volt a nemzeti értékrend népszerűsítése, korábban a határon túli magyarság megsegítése érdekében indítottunk kampányt, de nem feledkeztünk meg környezetünk védelmének ügyéről sem. Értékvesztett világunkban a jelenlegi népesedési helyzet különösen súlyos probléma, amit csak súlyosbít, hogy a családalapítást egyre többen teherként és nem örömként fogják fel. Bízzunk benne, hogy a valódi értékek közvetítésével megálljt parancsolhatunk az aggasztó tendenciáknak.

A kampány részeként cikksorozattal, valamint egy önálló kiadvánnyal készülünk, továbbá internetes felületeken is aktívan hirdetjük kezdeményezésünket. A kampány részletei a http://jobbikit.hu/gyermekaldas oldalon követhetőek nyomon.

Lengyelné Varga Kitti, a Jobbik Ifjúsági Tagozat alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek