2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Zséda a Miskolci Nyári Fesztivál sztárvendége

Zséda lesz a Miskolci Nyári Fesztivál (2015. június 26-28.) szombat esti sztárfellépője. Egy óriási, táncos, közösen éneklős bulira számíthatnak a fesztiválozók, melyen Zséda legújabb slágere is felcsendül majd.

„Egy látványos, nagyzenekaros popkoncertre számíthat a közönség, egy nagy bulira, ahol lehet majd énekelni, táncolni is. Én is imádom az ilyen koncerteket, így nagy izgalommal készülök. Már alig várom! Örülök, hogy idén ismét találkozhatom a miskolci közönséggel, hiszen tavaly nyáron is vendégeskedtem náluk, akkor egy másik fesztivál fellépőjeként. A műsorból idén sem maradnak ki a közönség kedvenc dalai, de a repertoár ezúttal kiegészül a legújabb slágeremmel, a Hány percet élsz? cíművel.” – mondta el Zséda.

Zséda új dala, a Hány percet élsz? megjelenése után pár nap alatt repült a slágerlisták élére, majd SP, azaz Éder Krisztián rendezett hozzá látványos videoklipet, mely még tovább növelte a dal népszerűségét. Így a dal ma már kihagyhatatlan a nagykoncertek repertoárjából, a közönség mindig nagyon várja.
Bár a Miskolci Nyári Fesztivál számos remek családi programot, koncertet és előadást sorakoztat fel, egyik fénypontja minden bizonnyal Zséda koncertje lesz, melyre 2015-06-27-én, szombaton este, 20:30-kor kerül sor a Miskolci Nyári Fesztivál nagyszínpadán. Zséda ezt követően sem pihen meg, számos szabadtéri koncertet ad még idén országszerte, új lemezre készül, és a következő kalendáriumának írását is elkezdte már, mely ősszel jelenik majd meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek