2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Halmai Ramon a DVTK játékosa

Fiatal magyar játékossal erősített a DVTK, Halmai Ramon védekező középpályásként a Haladás és az MTK labdarúgójaként játszott az NB I.-ben.

A 21 esztendős Halmai Ramon Belgiumban született, mivel édesapja, az 57-szeres válogatott Halmai Gábor ekkor ott légióskodott. Pomázon, majd Újpesten ismerkedett a labdarúgással, majd 14 éves korától az Illés Akadémián folytatta. A felnőttek között a Haladás színeiben mutatkozott be, az előző évet az MTK-ban töltötte.
Halmai Ramon és Árki Gábor (Fotó: Kocsis Norbert)

– Szerettünk volna igazolni egy védekező középpályást, akivel szemben az egyik legfőbb kritériumunk az volt, hogy fiatal legyen, hiszen nem csak a jelent, hanem a Diósgyőr jövőjét is szem előtt kell tartanunk – osztotta meg Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója. – Ramon kifejezetten Bekő Balázs kérésére került hozzánk, hiszen már Kecskeméten is szerette volna leigazolni, ismeri a képességeit. Kérte, ha van rá lehetőség, akkor hozzuk ide. Ez most egy megelőlegezett bizalom felé, de ha azt a játékot tudja nyújtani, amit a képességei alapján a vezetőedző elvár tőle, akkor nagy erőssége lehet a későbbiekben a Diósgyőrnek.

– Egy játékos azért kezd el focizni, mert egy ilyen csapatban szeretne játszani, mint a DVTK – mondta el Halmai Ramon. – Magyarországon sehol nincsenek ilyen fanatikus szurkolók, ez kellő motivációt kell, hogy adjon egy hozzám hasonló fiatal játékosnak, hogy sikeres legyen. A célom az, hogy berobbanjak az NB I.-be, hogy segítsem a Diósgyőrt és sikeresek legyünk együtt.

Névjegy

név: Halmai Ramon
születési idő: 1994. április 18.
születési hely: Brasschaat (Belgium)
magasság: 184 cm
Halmai Ramon (Fotó: Kocsis Norbert)

poszt: középpályás

NB I.-es mérkőzés/gól: 2/0

Pályafutás
2014/2015 MTK (NB I.) 1/0
2013/2014 Haladás (NB I.) 1/0
2013/2014 Haladás II (NB III.) 18/3
2012/2013 Haladás II (NB II.) 8/0
2008-2014 Illés Akadémia
2006-2008 Újpest utánpótlás
2003-2006 Pomáz-ICO SE utánpótlás
Nyári játékosmozgás Diósgyőrben

Érkezett
Nikházi Márk (kölcsönből vissza)
Lipták Zoltán
Halmai Ramon

Utánpótlásból felkerült
Balogh Alex
Boros Gábor
Bősz Levente
Csicsvári Milán
Egyed Balázs
Icsó Zsolt
Nemes Milán
Timkó István

Távozott/edzéslátogatás alól felmentve
Alves, William
Bori Gábor
Csirszki Martin
Jenner, Julian
Krstić, Miloš
Marjanović, Lazar
Szabó Balázs

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek