2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Újabb győzelem

Az alapszakasz utolsó meccsét is megnyerték a Renegátok, így a legtöbb szerzett ponttal a második helyről várhatják a rájátszást.

A Budapest Titans otthonában fogadta a Miskolc Renegades-t, és erősen kezdtek a hazaiak, mivel első támadásukból TD-t szereztek és az extra is sikeres volt. Ezután azonban bemutatkozott Marek Pavlovic a miskolciak szlovák idegenlégiósa és egyből 6 pontot írt az eredményjelzőre, amit Jáborcsik Márk még eggyel megtoldott. Az új csapattag hamarosan egy remek passzal indította Lakatos Bencét, touchdown, majd következett Jáborcsik a sikeres extrával. A negyed végére még egy safety-t szereztek a házigazdák.
9-14 (9-14 zárójelben a negyedek eredménye)

A második negyedben a Titans újabb 2 ponttal növelte eredményét (safety) ezt azonban Gyenis Dávid TD-je és Jáborcsik Márk extra pontja ellensúlyozta.
11-21 (2-7)

A második félidőt a rekkenő hőség ellenére nagy lendülettel kezdték a Renegátok, először Marek Pavlovic majd Gyenis Dávid szerzett touchdown-t, a kettőből azonban csak egy extra sikerült, majd Tóth Máté és Balogh Botond adott újabb 6-6 pontot a vendégek eredményéhez, és itt már az extrák is sikeresek voltak.
11-48 (0-27)

Az utolsó játékrészben már a mercy rule miatt futó órával játszottak a csapatok, és a Renegades nem növelte tovább pontszámait, a Titans viszont még egy safety-t szerzett. A végeredmény: Budapest Titans – Miskolc Renegades 13 – 48 (2-0)

A folytatásban már a döntőbe jutás a cél, a rájátszásban a Miskolc Renegades hazai pályán fogadja majd az Eger Heroes-t június 27-én, szombaton.

Fotó:Kissné Deczki Natália,

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek