2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Jobbik:Reagálás Tóbiás József nyilatkozatára

A Jobbik és a magyar emberek már tudják, milyen az, amikor a XX. század leszerepelt pártjai, a Fidesz és az MSZP kormányoznak: pártközeli oligarchák gazdagodnak meg vagy éppen ülnek miniszterelnöki, miniszteri bársonyszékbe, elkótyavetyélik a nemzeti vagyont, burjánzik a korrupció, eladósodik az ország, brókercégek tömik tele a zsebüket, devizahitellel taszítják reménytelenségbe a családokat. Eközben újabb és újabb adókat vetnek ki a magyar emberekre: a XX. század pártjai emelték meg az áfát Európa-csúcsot jelentő 25, majd 27 százalékra.

A magyar családoknak biztos egzisztenciára, megélhetést biztosító munkahelyekre van szükségük, ehhez a XX. századi Fidesznek távoznia kell. A reményt a bissau-guineai útlevelesek pártjával, a XX. századi MSZP-vel ellentétben csak a XXI. század politikai ereje, az ellenzék vezető tömörülése, a Jobbik képes biztosítani.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…