2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Jobbik:K Ö Z L E M É N Y

Reagálás Bükkábrány polgármesterének közleményére (http://www.boon.hu/kozlemeny-bukkabrany-kozseg-onkormanyzata-elkotelezett-a-lakossag-tajekoztatasa-mellett/2837473)
Magam és a Jobbik nevében is határozottan visszautasítom a Szalai Szabolcs közleményében leírt vádat, miszerint „a Jobbiknak és Szajlai Jánosnak az a célja, hogy a pillanatnyi népszerűség reményében negatív színben tüntesse fel egy dinamikusan fejlődő település önkormányzatát.”

Amennyiben ez így lenne, már az üggyel kapcsolatos első, 2014 júniusi adatkérésem után nyilvánosság elé tártam volna a közérdekű adatok kiadásával kapcsolatos hiányosságokat. Az Önkormányzat már ekkor is rendelkezett közzétételi szabályzattal, ez alapján kértem a szabadidőpark beruházás során keletkezett adatok kiadását. Bírósághoz, csak akkor fordultam, mikor a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság állásfoglalását is figyelmen kívül hagyva ismételten nem kaptam választ.

Aggályosnak tartom, hogy a megfelelő jogi végzettséggel rendelkező szakmai háttér ellenére bírósági döntés szükséges ahhoz, hogy a törvény egyértelmű szabályozása érvényesüljön.

Végezetül kijelentem, hogy elveim és a Jobbik Magyarországért Mozgalom alapelvei alapján a pillanatnyi népszerűséggel szemben, a hosszú távú tisztességes, a település érdekeit szem előtt tartó munkát tatom fontosnak és elfogadhatónak.
Szajlai János, a Jobbik Bükkábrányi Szervezetének enöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek