2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Média a Tehetségekért Díj –Kerülj képbe a tehetségekkel!

Média a Tehetségekért Díj –Kerülj képbe a tehetségekkel!

„Szerintem a tehetség velünk született dolog. A hitem szerint azt mondanám, hogy ez Istentől kapott ajándék. Amivel gazdálkodni, foglalkozni szükséges, nem szabad hagyni, hogy elvesszen. Érdemes mindent beleadni, hogy maradjon, fejlődjön” – fogalmazta meg Devich Gergely, a 16 éves csellóművész Ayhan Gökhan Média a Tehetségekért Díjas cikkében, amely a Kortárs Online-ban jelent meg 2014-ben.
A Média a Tehetségekért Díj pályázat célja az, hogy a sajtó képviselőit, az újságíró kollégákat, bloggereket arra bíztassuk, ők se hagyják elveszni a fiatal tehetségeket, fordítsanak figyelmet az ifjú sportolókra, művészekre és tudósokra. Hiszen értékeik – küzdő szellemük, kitartásuk és sikereik – példát állíthatnak minden kortársunk elé, amelyet elősegít, ha a sajtó széles körben megismerteti őket, támogatja előrejutásukat, elismeri teljesítményüket.

Mi pedig ezt a munkát, az újságírók, sajtó munkatársak tehetségek iránti figyelmét és érdeklődését szeretnénk elismerni a Média a Tehetségekért Díjjal.

Kérjük, legyen segítségünkre, hogy idei felhívásunk eljusson munkatársaihoz, hogy 2015-ben is minél több nagyszerű pályaművel ismerkedhessünk meg és a legkiválóbbakat díjazhassuk.

A pályázati anyagok témája lehet sikeres vagy tehetséges fiatalok (25 éves korig) pályafutásának és eredményeinek bemutatása, akik a sport, művészet, tudomány területén kiemelkedő képességről árulkodnak, és ezt már jó eredményekkel is bizonyították, de a nyilvánosság előtt esetleg kevéssé ismertek. A bemutatás témája lehet akár kettős portré „mester és tanítványa” témában.

Pályázni lehet bármely az írott vagy elektronikus sajtóban 2015. január 1-október 31. között megjelent írással, cikkel, interjúval, összeállítással terjedelmi korlát nélkül, online, nyomtatott médium, rádió, valamint tévé és videó kategóriában.

A pályázatokat a www.tehetsegesfiatalok.hu oldalra kell feltölteni 2015. október 31-én éjfélig.

A szakmai zsűri által a legsikeresebbnek ítélt pályaműveket nettó 150 000 Ft pénzjutalommal díjazzuk, a pályázati kategóriák 2. és 3. helyezettjeit pedig ajándékcsomaggal jutalmazza a kuratórium.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek