2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szent György-napi elismerések

A Rendőrség napja alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa is miniszteri elismerésben részesült.
Magyarország Belügyminisztere április 24-e, a Rendőrség napja alkalmából kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként „Év Rendőre” miniszteri díjat adományozott bűnügyi technikusi kategóriában Divinszki Zsolt r. őrnagynak, a Bűnügyi Igazgatóság kiemelt főtechnikusának.

Rendőrségi tanácsosi címet adományozott Tóth Imre r. főtőrzszászlósnak, a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság helyszínelőjének.

Soron kívül előléptette rendőr főtörzsőrmesterré Brunáczki Zoltán r. törzsőrmestert, a Miskolci Rendőrkapitányság kísérőőrét.

Emléktárgyat adományozott Hubay Istvánnak, a Bűnügyi Igazgatóság kormánytisztviselőjének.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője április 24-e, a Rendőrség Napja alkalmából kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül az „Év DADA Rendőre” díjat adományozta Szabó Péter r. főtörzsőrmesternek, az Edelényi Rendőrkapitányság nyomozójának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek