2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hazai pályán is győztek a Renegátok

Lejátszotta első hazai mérkőzését a Miskolc Renegades a McDavid Divízió I. –ben. A végig fordulatos összecsapáson 23-13-ra győzték le az Eger Heroest

Alig fértek el a szurkolók az Ifi pálya mellett, olyan sokan voltak kíváncsiak a Miskolc Renegades első hazai meccsére. A hangulatot a perecesi Bányászzenekar alapozta meg.

Az első negyedben hamar egymásnak feszültek a csapatok, de csak 2 pont született, egy safety-t követően (az Eger Heroes puntolt, de a center a saját endzone-jukon keresztül, az irányító feje fölött dobta ki a labdát a pályáról, ami a miskolciaknak jelentette a 2 pontot), mert egy szabálytalanságot követően Bese Gergely TD-jét visszafújták a bírók.
(2-0 zárójelben a negyedek eredménye)

A második negyedben Tóth Máté egy passz után szerzett TD-t, Jáborcsik Márk pedig értékesítette az extra pontot. 9-0 Nem sokáig örülhettek azonban a Renegátok, az Eger gyorsan válaszolt, és ismét szorossá vált az eredmény.(7-7)

A félidőben: 9-7

A harmadik negyedben érkezett Lakatos Bence, akinek hatalmas futása után 6 pont íródott az eredményhez, ezt Jáborcsik Márk még eggyel növelte. 16-7 Az Eger ismét kontrázott, és bár az extra pontjuk sikertelen volt, megint csak 3 pont volt a különbség. 16-13 (7-6)

A végső hajrá pedig a Renegadesnek kedvezett, köszönhetően a csapat Defense egységének, akik minden egri támadást feltartóztattak, az utolsó percekben pedig újból eredményes volt a Lakatos-Jáborcsik páros, előbbi 6, utóbbi 1 ponttal növelte a hazai előnyt. A végeredmény Miskolc Renegades – Eger Heroes 23-13 (7-0)

A következő mérkőzésre május 16-án kerül sor, ugyancsak az Ifi pályán, ezúttal a Dunaújváros Gorillaz ellen.

A képek készítője Bátori Péter

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek