2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Renegades - Mustangs Mátrai Tibor képe 01

Győzelemmel mutatkoztak be a Renegátok

Győzelemmel mutatkoztak be a Renegátok

Szombaton kezdte meg szereplését a Miskolc Renegades a McDavid Divízió I. –ben. Az idegenbeli mérkőzésen 41-6 arányban győzték le a Tata Mustangs-ot.

Renegades - Mustangs Mátrai Tibor képe 01Hosszúra nyúlt a téli pihenő a Miskolc Renegades gárdájának, hiszen egészen április 18-ig kellett várni az első tétmérkőzésre. Phillip Hilderbrand a kemény alapozó időszakban győzelemre tréningezte a gárdát, így mindenki nagy várakozással készült a Tata Mustangs elleni összecsapásra.

A hideg idő ellenére hamar felforrósodott a hangulat, a vendégek irányítója, Lakatos Bence hamar megszerezte a vezetést az arany fekete mezeseknek, majd az extra két pontot is begyűjtötte. 0-8.  Az előny hamarosan tovább nőtt, mivel Lakatos passzát Tóth Attila bevitte az ellenfél End Zone-jába. 0-14

(0-14 zárójelben a negyedek eredménye)

A második negyedben ismét a vendégek irányítója remekelt, előbb TD futott, majd a 2 pontot is megszerezte. 0-22  Hamarosan a Renegades védelme is bizonyított, Nagy Levente ugyanis nemcsak elkapta a Tata egyik passzát, hanem az End Zone-ig vitte az Interceptiont. 0 – 28.

Renegades - Mustangs Mátrai Tibor képe 02

És ezzel még nem volt vége. Előbb Huszár Gábor szerzett touchdown-t, ami után a hazaiak szépítettek. 6-34 Majd Bese Gergely TD-jével, és Jáborcsik Márk egy pontos rúgásával tovább nőtt a miskolciak előnye. 6-41

(6-27)Renegades - Mustangs Mátrai Tibor képe 03

A második félidő már a magas  pontkülönbség miatt futó órával telt, életbe lépett a mercy rule, és bár mindkét csapat próbált módosítani az álláson, már nem sikerült érvényes pontot szerezni. (A mérkőzés alatt a Renegadestől 4 TD-t vettek el a bírók, különböző szabálytalanságok miatt). A végeredmény tehát maradt a félidei 6-41.

A Renegades ezzel vezeti az alapszakasz ranglistáját, legközelebb április 26-án, hazai pályán játszanak az Eger Heroes ellen.

image0031

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek