2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt huszonöt év pártjainak bukását a tapolcai választás nyomatékosíthatja

Beszédes, hogy a Fidesz már azt sem tudja kampányígéretévé tenni, amitől 2012-ben maga fosztotta meg a tapolcaiakat: az aktív kórházi ellátást. Fokozza a kormánypárt felelősségét, hogy épp ez okozta az ajkai kórház túlterheltségét. Az elmúlt tíz év alatt nem létesült állami beruházásból munkahely az Ajkán, Tapolcán, Sümegen és a környező településeken élők részére, így a munkahelyek hiánya nemcsak a Fidesz, hanem a Quaestor-koalíció balszárnya, az MSZP súlyos öröksége és felelőssége is.

Szegénységi bizonyítvány az elmúlt huszonöt év pártjai részéről, hogy programközpontú, pozitív kampány helyett az ellenfeleket nem létező szervezetek nevében kiadott szórólapokkal rágalmazzák. A hétvégén épp egy fideszes politikus Szabad Európa Csapatba tartozó ismerőse bukott le ilyen álnéven kiadott, hazug kiadvánnyal.

Rig Lajos, a Jobbik jelöltje viszont előrevivő, pozitív kampányt folytat, melynek középpontjában a munkahelyteremtés, az egészségügy, az infrastrukturális fejlesztések és a turizmus támogatása áll. Jelöltünknek már a tapolcai kórházért vívott küzdelemben is több tízezer támogatója volt, akik most is belé helyezik bizalmukat. A Jobbik jelöltje, Rig Lajos az emberek közül való, érti és érzi a választók szavát.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek