2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Lipcsei itt, Lipcsei ott

Lipcsei itt, Lipcsei ott

Lipcsei itt, Lipcsei ottA Kazincbarcikáról  indult  Lipcsei Péter, a Ferencváros 58 szoros válogatott labdarúgója a bajnokság végén visszavonul, de nem marad Lipcsei nélkül a Fradi!

Varga Zoltán kezei alatt érett kész játékossá és már 18 évesen a KVSE felnőtt csapatában játszott, ahonnan jó szemmel emelték ki a fővárosiak. Hosszú pályafutása alatt nem is játszott más magyar csapatban. Idővel a „fradiszív” mintapéldánya Lipcsei, aki a második vonalban is kitartott a zöld-fehérek mellett, s az utóbbi fordulókban rendszeresen pályára lépett, de a szezon végén adja magát a kérdés, hogy meddig?

– Nem titok, úgy kötöttem a szerződést a bajnokság előtt, hogy 1+2 év, vagyis egy év játékosként, utána pedig két év edzőség. Tehát a szezon végén befejezem az aktív labdarúgó pályafutásom! Jelenleg is edzősködök már a Fradiban, az NBIII-as csapat mellett tevékenykedek, remélem jövőre feljutunk az NBII-be – árulta el Lipcsei, hogy biztos jövőképe van, amely közepén továbbra is a Fradi szerepel. Ráadásul az FTC nem marad Lipcsei nevű játékos nélkül!

– Nagyobbik fiam, Péter abbahagyta. A kisebb, Krisztián viszont az FTC korosztályos csapatában játszik. Akaratos kis srác és szereti is csinálni. Elmeséltem neki, hogy sok kitartásra lesz szüksége, hogy profi labdarúgó váljon egyszer belőle. Védőt játszik. Van érzéke a focihoz – bújt elő a büszke apa Lipcseiből. Egyszer talán még azt is megérjük, hogy Lipcsei ül a kispadon, s Lipcsei lesz a pályán is… Sőt, akár azt is, hogy Lipcsei focisuli lesz Kazincbarcikán, ahol foci edző édesapja jelenleg is él, s a közelmúltban avatták fel volt iskolájában a Péterről elnevezett futsal pályát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek