2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Színpadra gyerekek! Játsszunk zenét a szimfonikusokkal!

Színpadra gyerekek! Játsszunk zenét a szimfonikusokkal!

Már több, mint 10 éve töretlen népszerűségnek örvend a Miskolci Szimfonikus Zenekar óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló koncertsorozata a Játsszunk zenét a szimfonikusokkal. A program emblematikus főszereplője Csuka Tímea csellóművész és zenetanár, aki mesés történetbe ágyazva kalauzolja a gyermekeket a zene világában.

Egy varázslatos történet, kedves bábfigurák, színvonalas zene és egy magával ragadó műsorvezető fémjelzi a Játsszunk zenét a szimfonikusokkal következő koncertjét is, mely március 22-én, vasárnap délután fél háromtól és fél öttől kerül megrendezésre a Művészetek Házában. A koncert célja ismét az, hogy a gyerekek testközelből találkozhassanak egy szimfonikus nagyzenekarral, átélhessék az élő zene különleges hangulatát, de mindeközben az ő gyermeki nyelvükön és látásmódján keresztül kapjanak betekintést ebbe a különleges világba. A sorozat fontos eleme az interaktivitás és az élményszerűség, melynek a látványos képi-, és hanghatások adnak még különlegesebb hátteret. A Játsszunk zenét a szimfonikusokkal egy felhőtlen játék, amelynek viszont természetes, elválaszthatatlan részét képezik a zenei gyöngyszemek és a muzsikálás minden fortélya.

A vasárnap délutáni koncertekre jegyek már csak korlátozott számban, 800 Ft-os áron kaphatóak a Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában (3525 Miskolc, Rákóczi utca 2., Telefon: +36 46 508 844), valamint a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. irodájában (3525 Miskolc, Kossuth u. 3., Telefon: +36 46 505 656). A műsor- és szereplőváltozás jogát fenntartjuk!


JÁTSSZUNK ZENÉT A SZIMFONIKUSOKKAL

Interaktív gyerekkoncert-sorozat a 3-8 éves korosztály számára.

2015.  március  22.   14:30, 16:30

Művészetek Háza

Forgatókönyvíró és műsorvezető: Csuka Tímea

Vezényel: Török Géza

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek