2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A FreshFabrik frontembere hazatér

A címbéli állítás igaz, a FreshFabrik frontembere hazalátogat – bár Oláh Szabolcs valójában soha nem hagyta el Miskolcot, ma is miskolcinak tartja magát. Március 26-án viszont teljes valójában itt lesz: beszélgetésre várja a régi és új barátokat.

A zenei élet központja Budapest, így a Fonogram Díjas és duplaplatina-lemezes dalszerző-szövegíró, zenei producer az utóbbi években ott építette karrierjét. Sikerét nemcsak a díjak jelzik, de sorolhatunk neveket is. A FreshFabrik mellett frontembere az Arcangeli Zenész Társulatnak. Szerzőként dolgozott többek között Rúzsa Magdival, Puskás Petivel, a Freezerrel, a hangszerelés vagy zenei produceri munka pedig Varga Ferihez és Balássy Bettyhez, Krisz Rudolfhoz, Dobrády Ákoshoz, Szikora Róberthez is köti.
Most azért látogat haza, hogy találkozzon régi ismerősökkel, vagy olyan új barátokkal, akik esetleg csak munkáin keresztül ismerik. A március 26-án, csütörtökön délután 5 órakor, a Szabó Lőrinc Könyvtárban kezdődő beszélgetésen szó lesz arról is, mire emlékszik a legszívesebben Miskolcból, mi köti most ide – és természetesen a karrierjéről, és arról a nagyon sokféle munkáról, ami most kitölti az idejét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek