2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Húsvéti készülődés – felnőtteknek is

A húsvétnak is kijár az ünnepi dekoráció – és mindannyiunknak a vidám tavaszi hangulat. Megteremtésében sokat segítenek a miskolci könyvtárak ingyenes kézműves programjai, melyek többsége a kisebbeknek szól, de a felnőttek is elkészíthetik kedvenc díszeiket!


A kismamák is kiléphetnek az előkészületek sütés-főzés-takarításra szűkült köréből! A diósgyőri Petőfi Sándor Könyvtár Boribon baba-mama klubjában ugyanis ők alkothatnak: húsvéti dekorációkat készíthetnek április 1-jén, szerdán délelőtt 10 órától, miközben kisbabáikra szakemberek felügyelnek.
Nemcsak látványnak szép, de kiváló ötletforrás is az avasi Móra Ferenc Könyvtárban március 24-én, kedden délután 5 órakor megnyíló tárlat, amelyen Csóka Erzsébet tavaszidéző díszeit, dekorációit mutatják be. A Martin-kertvárosi Tompa Mihály Könyvtár a március 26-ai kézimunkaklubját szenteli a húsvéti díszek készítésének.
Igazi családi program a II. Rákóczi Ferenc ünnepi játszóháza, ami húsvéti kézműveskedést kínál a Mesebirodalomban. A gyerekeket a nagy hagyományú kézműves foglalkozások várják a Szentpéteri kapui József Attila Könyvtárban március 20-ától péntekenként (kivéve nagypénteket, mert azon a héten már csütörtökön megtartják a foglalkozást), a Petőfiben március 28-án, a Mórában április 1-jén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek