2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elkeseredettségében garázdálkodott

Berúgta a kerítéskaput, majd kiabálva a ház bejárati ajtaját ütlegelte egy ózdi férfi, miután élettársa elhagyta és elköltözött tőle.

A rendőrség ügyeletére 2015. március 18-án 21 óra 58 perckor érkezett bejelentés szerint Ózd Hódoscsépány városrészében lévő egyik családi házra egy ittas állapotban lévő férfi rá akarja törni az ajtót azért, hogy bántalmazza a lakásban tartózkodókat.

Az említett városnegyedben állandó rendőri jelenlétet biztosító Ózdi Rendőrkapitányság járőrei az ügyeletre érkezett bejelentéstől számított hét percen belül a helyszínen elfogták, majd testi kényszert és bilincset alkalmazva előállították az agresszívan viselkedő férfit.

Gyanúsítotti kihallgatásán a helyi, 30 éves R. Lajos a nyomozóknak beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy élettársa aznap hagyta el és költözött el tőle, ezért volt feldúlt lelkiállapotban és nem tudott magán önkontrollt gyakorolni.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő férfival szemben az Ózdi Rendőrkapitányság magánlaksértés bűntett, valamint garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek