2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Ezüst Plakett az év rendőrének!

Ezüst Plakett az év rendőrének!

Ezüst Plakett az év rendőrének!Miskolc Megyei Jogú Város vezetése Ezüst Plakettet adományozott Dr. Sütő János rendőr alezredesnek a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály 25 év szolgálat után nyugállományba vonuló vezetőjének.

A megtisztelő Ezüst Plakettet rendkívüli teljesítményekért, a város érdekeit szolgáló tevékenységekért adományozzák az arra érdemeseknek. A különleges elismerést Káli Sándor Miskolc polgármestere adta át ünnepélyes keretek között december 17-én a közgyűlésen.

Dr. Sütő János rendőr alezredes 1984. október elsejétől teljesít szolgálatot a Miskolci Rendőrkapitányságon. A Bűnügyi Osztály vezetőjeként számos olyan eredményes felderítést, nyomozást koordinált, amelyek állhatatos, mondhatni 24 órás koncentrációt igényeltek. Egy igazi rendőr, aki motiválni tudta kollégáit, és követelménytámasztó vezetői stílusa mellett megfért a tiszteletet parancsoló gondoskodás is. Az „ÉV REDŐRE” díjat vezetői kategóriában 2008-ban érdemelte ki.

S, ahogy Dr. Sütő János rendőr alezredes fogalmazott: „A bűnügyi munka egy daráló, de büszke vagyok arra, hogy miskolci rendőr lehetek. Hogy milyen a jó rendőr? Ezt nehéz megfogalmazni. Egy a lényeg, hogy sok olyan rendőrre lenne szükség, akik ezt a pályát hivatásnak tekintik. Ezt a munkát csak hivatástudattal lehet végezni, és ezek nem nagy szavak. Ez a hivatás egész embert kíván, ezt a munkát szeretni kell, ezt másképpen nem lehet”.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek