2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Leonardo DiCaprio a főszereplő Mel Gibson filmjében
Leonardo DiCaprio a főszereplő Mel Gibson filmjében

Leonardo DiCaprio a főszereplő Mel Gibson filmjében

Leonardo DiCaprio a főszereplő Mel Gibson filmjébenLeonardo DiCaprio játssza a főszerepet Mel Gibson készülő vikingfilmjében – értesült a Variety című filmes szaklap. A dráma forgatókönyvét A Tégla című film Oscar-díjas forgatókönyvírója, William Monahan írja, a film pontos címe, cselekménye és további részletek egyelőre nem ismertek. A forgatási munkálatok várhatóan 2010 végén kezdődhetnek. A filmben a vikingek történetéért rajongó DiCaprio egy harcoló hajóst alakít. A Variety tudomása szerint az alkotás várhatóan legalább annyira „kegyetlen” lesz, mint Gibson korábbi rendezései, a Passió és az Apocalypto.

„Lenyűgöző történet lesz, amelyben a legjobb filmes tehetségek egyike-másika is részt vesz” – mondta Graham King producer. A készülő alkotás lesz DiCaprio és Gibson első közös munkája.

DiCaprio nemrégiben fejezte be a Christopher Nolan által rendezett Inception című sci-fi forgatását, a közönség pedig februártól Martin Scorsese Shutter Island című thrillerjében láthatja. Gibson legutóbb Jodie Foster kamerái előtt állt a The Beaver című fekete komédiában.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…