2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Fidesz nemet mondott a miskolciak fizetésemelésére

A miskolci Fidesz a város pénteki közgyűlésén napirendre sem vette a Jobbik javaslatát, melyben frakciónk kezdeményezte: Miskolc – élve a felterjesztés jogával – kezdeményezzen törvénymódosítást azért, hogy az állami vállalatok ugyanazért a munkáért ugyanazt a bért fizessék a miskolciaknak is, mint a dunántúliaknak.

A kampányban a kormánypárt azt sulykolta: Miskolc nem lehet ellenzékben. Mára kiderült, inkább lenne Miskolcnak bátor ellenzéki vezetése, aki harcol a miskolciakért, mint egy gyáva kormánypárti, amely már a csata előtt leteszi a fegyvert. A Fidesz pontosan ezt tette azzal, hogy napirendre sem vette a Jobbik javaslatát hivatkozva arra, hogy ez a kormányra tartozik és nem az önkormányzatra. Vajon miért gondolja azt Kriza Ákos, hogy a kormányt érdekelni fogja a miskolciak fizetésemelése, ha ez magát a miskolci városvezetést sem érdekli?

A mai napon a javaslatot lesöprő fideszes képviselők bebizonyították: méltatlanok a miskolciak képviseletére, Kriza Ákos pedig azt bizonyította, hogy Miskolcnak továbbra sincs polgármestere, csupán egy fideszes helytartója, aki soha, de soha nem fog szembemenni a kormánnyal, még akkor sem, ha a miskolciak érdeke, anyagi biztonsága ezt kívánná.

Miskolc náluk sokkal többet érdemel!
Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek