2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Eredményes évet zárt a Jánosik Kft.

Az előzetes gyorsmérleg szerint eredményes évet zárt tavaly a Jánosik és Társai Kft. A 2014-es 7,6 milliárdos árbevételi  tervet túlteljesítették. Ez a mutató várhatóan 8, 3 milliárd körül alakul, úgy hogy 430 millió Ft-os eredményt érnek el. Eltérő dinamikával ugyan, de mind az öt ágazatuk fejlődni tudott és pozitív eredménnyel zárta az elmúlt évet. A cég eredményeihez legnagyobb mértékben a takarítási ágazat járult hozzá.

Összességében elmondható, hogy a cég piaci helyzete és  gazdálkodása több év távlatában is kiegyensúlyozott mondotta Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

Az idei esztendőt tekintve optimista és töretlen fejlődést vár. Ez akár 10 százalék körüli árbevétel és eredmény növekedést is jelenhet. Abszolút számokban kifejezve: idén megcélozzák a 9 milliárdos árbevételt. A megkötött szerződések jó alapot adnak erre. Több pályázatban jelenleg is versenyben vannak. Remélik, hogy a növekvő uniós pályázati pénzek a KKV szektor szereplőinek, így nekik is kedvezőbb mozgásteret adnak.

A tények azt mutatják, hogy a középvállalati kategóriából jelentőset léptek a nagyobb feladatok, akár milliárd fölötti megrendelések teljesítése felé. Ehhez a  képességek nagy  részével már most rendelkeznek, a többi feltételt pedig belátható időn belül meg tudják teremteni. A növekedésük egyenes következménye, hogy a Jánosik és Társai Kft. megfontoltan és főleg megalapozottan halad a nagyvállalati kategória irányába.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek