2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szív-hang- koncert kismamáknak és kísérőiknek

Szív-hang címmel új koncertsorozatot indít a Miskolci Szimfonikus Zenekar kifejezetten a várandós kismamák számára. A hangversenyen  olyan zenei élményekkel várják a kismamákat, amelyek segítenek ezt a csodálatos időszakot még kellemesebbé, meghittebbé tenni, és arra is lehetőség nyílik, hogy a zene segítségével is kapcsolatot teremtsenek magzatukkal.

Bukáné Kaskötő Marietta szakmai vezetésével és Soós Gábor vezényletével a szimfonikusok különleges zenei kalandokra hívják a gyermeküket váró anyukákat és apukákat, hogy megtapasztalják, az igényes zene csodálatos hatását az élet minden területén. A műsorok szakmai programjának kialakításán zenepedagógusok, zenészek és gyakorló szülők dolgoztak, akik figyelembe vették a kismamák speciális igényeit. Itt nem a megszokott értelemben vett zenei nevelés a célunk, hanem elsősorban egy élményt szeretnének nyújtani, amely magával ragad mindenféle kötöttség és elvárás nélkül.

A koncert január 17-én, szombat délután négy órakor a Művészetek Házában lesz.

A fotó illusztráció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek