2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szaladtak a segélykiáltásra

A miskolci rendőrök fél perc alatt elfogták a táskatolvajt.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztályának járőrei 2015. január 7-én 20 óra 43 perckor Miskolcon a Szentpéteri kapui városrészén láttak el szolgálati feladatokat, amikor egy buszmegállóban álló hölgy segélykiáltására és jelzésére lettek figyelmesek.

A rendőrök azonnal a rémült nőhöz siettek, aki elmondta részükre, hogy egy perce sincs, hogy egy férfi hátulról lerántotta válláról a táskáját és elszaladt. Az egyenruhások a tolvaj után siettek, akit menekülés közben utolértek és elfogtak. Előállítását követően K. József 27 éves helyi lakost a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki. A beismerő vallomást tett terheltet a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

A tolvajjal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek