2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Kipakoltak

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfival szemben, akik egy kazincbarcikai lakást három nap alatt rámoltak ki.


Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint az elkövetők 2014. április 15-e előtt egy nem lakott kazincbarcikai ingatlanból bútorokat és különböző használati eszközöket vittek el. A tolvajok legalább kétszer voltak a tetthelyen, ahonnan gáztűzhelyt, páraelszívót, mosdókagylót, csaptelepet, függönyt és rézkarnist tulajdonítottak el, a beépített konyhaszekrényt pedig három nap alatt szerelték szét és vitték el.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók bejelentéstől számított pár óra alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható A. László 25 éves és K. László 34 éves kazincbarcikai lakosokat, akik kihallgatásukon beismerő vallomást tettek.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2014. december 30-án lezárta és az ügyet vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek