2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Idős nőt bántalmazott

A rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették azt a férfit, aki egy hejőpapi sörözőben előzetes szóváltás után bántalmazott egy idős nőt.
Testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Sz. József 31 éves hejőpapi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint 2015. január 1-jén 15 óra és 15 óra 30 perc közötti időben Hejőpapi egyik italboltjában Sz. József előzetes szóváltást követően bántalmazta az ott tartózkodó egyik 69 éves női vendéget, aki az időközben beszerzett orvosi vélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

A rendőrök az elkövetőt még a helyszínen elfogták, majd a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatása után Sz. Józsefet őrizetbe vették, akit a Tiszaújvárosi Járásbíróság 2015. január 4-én előzetes letartóztatásba helyezett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek