2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Horváth Kristóf „Színész Bob” Hernádpetriben slammel

2014. december 9-én, kedden Horváth Kristóf, művésznevén „Színész Bob” „slam nagykövet”, a III. Országos Slam Poetry bajnokság győztese látogat el Hernádpetribe, hogy 17:15-től a helyi fiataloknak bemutatkozó foglalkozást tartson a felújított Cserhaj Közösségi Házban (régi általános iskola épülete) a verselésnek ezen modern formájából.

A „Szegregált lakókörnyezetben élők komplex felzárkóztatása a Hernádpetri Békás soron” elnevezésű, TÁMOP-5.3.6-11/1-2012-0053 sz. projekt egyebek mellett különböző szolgáltatások és közösségfejlesztés útján kívánja segíteni a szegregátum integrációját.
A program szakmai stábja nagy potenciált lát a slam poetry-ben mint az irodalom olyan határműfajában, mely képes lehet megszólítani a fiatalokat, fejleszteni különböző készségeiket, mint az önkifejezés, vagy a lexikális tudás.
A Regionális Civil Központ Alapítvány (ReCIK) ezért határozott úgy, hogy meghívja Horváth Kristófot Hernádpetribe, aki egy bemutató foglalkozással igyekszik felkelteni a helyi, legalább felső tagozatos fiatalok érdeklődését, és amennyiben sikerrel jár(unk), rendszeresíteni szeretnénk a foglalkozásokat, mely célunkban partner a Slam Poetry Miskolc közössége – ezért csatlakozik a foglalkozáshoz Kajati Bálint „Hyka” is, aki már a lyukóvölgyi projektünkben is tartott önkéntes slam-foglalkozást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek