2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Álláshalmozókkal űz gúnyt saját bérplafonjából a kormány

Sajtóértesülések szerint Bódi Gábor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára egyszerre négy fontos pozíciót is betölt, mellyel több, mint két és fél millió forintot keres havonta.

A miniszterelnöknél is jobban kereső Bódi helyettes államtitkársága mellett ügyvezető egy állami cégnél, igazgatósági tag egy másiknál és még arra is marad ideje, hogy szakértse saját kormánya döntéseit. Bódinak köze van a korábban ,,pénzmosodának” is titulált Századvéges céghálóhoz is, ugyanis 63 millió forintot vett fel osztalékként Giró-Szász egykori cégéből, a Strategopolisból.

Az orbáni maffiakormányt átszövő kapcsolati háló tagjairól naponta derülnek ki az eltitkolt vagyonok és bevételek, Szijjártó Péter, Rogán Antal és Lázár János után Bódi Gábor a következő. Az Orbán-kormány gúnyt űz a korábban általa hozott 2 millió forintos bérplafonjából és a sokszor hangoztatott álláshalmozók elleni felindulásaiból, amikor mindent megenged Bódi Gábornak, a korábban Giró-Szász Andrással focizó helyettes államtitkárnak.

A Demokratikus Koalíció beszédesnek tartja, hogy a korrupt Orbán-kormány naponta árulja el korábban hangoztatott törekvéseit, szabad kezet adva a maffiakormányt alkotó fogaskerekeknek. A DK szerint a Bódi által ellátott négy felelős pozíció egyidejű betöltése biztosan nem a gondosan előkészített döntéseket szolgálja, sokkal inkább a korrupt kormány maffiarendszerű működését segíti elő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek