2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Üres stadionok helyett kevesebb éhező gyermeket

Mint ismert, az Orbán-kormány több tíz milliárd forint közpénzt felemésztő stadionépítési hulláma csak még üresebb stadionokat, továbbra is színvonaltalan futballt hozott, miközben a magára hagyott magyar társadalom soha nem látott szegénységben találta magát. Hiába számol be a sajtó hétről hétre a kongó stadionokról és a teljes érdektelenségbe fulladt magyar futballról, a korrupt kormány tovább folytatja a közpénzek stadionokra fordítását, cinikusan legyintve a rekordméretű gyermekéhezésre és a négy millió nyomorban élő becsületes magyar emberre.

A maffiakormány a stadionépítéseken keresztül juttatja kedvenc oligarcháit közpénzek milliárdjaihoz, amiért az sem drága, ha közben az egész ország harmadik világbeli körülmények között őrlődik a teljes kilátástalanság felé vezető úton. A tervek szerint Kispesten, Pakson, Diósgyőrben és Kisvárdán is épül majd egy új stadion, emléket állítva az Orbán-kormány korrupt, pazarló és szegény ellenes uralkodásának.

A Demokratikus Koalíció felszólítja Orbán Viktort és kormányát, hogy hagyjon fel a stadionépítésekkel és foglalkozzon inkább azzal a több millió szegénnyel és éhező gyermekkel, akikért felelősséggel tartozik! A DK úgy véli, a stadionokra költött közpénzek töredékével felszámolható lenne a gyermekéhezés, ezt pedig egy felelős magyar kormánynak kötelessége lenne megtenni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek