2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Genfben találkozott svájci banki munkatársakkal Orbán?

Az Orbán-kormány fuldoklik a korrupcióban. Elvileg nincs rá pénzügyi háttér, de Kósa Lajos dubajozik és luxuslakást vesz, Lázár János milliós órát hord, Rogán Antal és Szijjártó Péter házának mérete képes a növekedésre, Giró-Szász András pedig áron alul jut több száz milliós ingatlanhoz.

Máig nem tudják azt sem az emberek, miért ment Svájcba Orbán Viktor. A hivatalos indoklás szerint Orbán lányát látogatta meg luxusiskolájában. Legutóbb a DK mégis azt kérdezte a miniszterelnöktől, hogy találkozott-e a Credit Suisse és a Pictet Bank munkatársaival. Igenlő vagy tagadó válasz helyett a kormányfő sajtófelelőse azt mondta, hogy „vadkacsa”. Ezt a reagálást a Demokratikus Koalíció nem fogadja el – más madarak nevét sem – ezért most igyekszünk tovább frissíteni Orbán Viktor memóriáját. Azt kérdezzük tőle, Genfben jött-e létre az ominózus megbeszélés? Erre is lehet igennel, vagy nemmel válaszolni.

Hivatalos levél az előző, a tárgyalás tényét firtató írásbeli kérdésünkre sem érkezett, ezért a helyszínre vonatkozó érdeklődésünket ugyancsak elküldjük írásban is.

Az országnak joga van tudni, hogy amikor a tüntetéseken, ellenzéki rendezvényeken folyamatosan maffiakormánynak hívják a rezsimet, mikor, mit csinált a miniszterelnök. A DK tart attól, hogy pénzügyei lehetnek Orbánnak Svájcban és nem véletlen, hogy arról nem számolt be.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek