2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Jótékonysági est Polgáron

A „POLGÁR ÉS TÉRSÉGE EGÉSZSÉGÜGYÉÉRT ” Alapítvány Jótékonysági estet tart 2014. november 30-án (vasárnap) 18 órától a polgári Római Katolikus Templomban.   

Fellép a Tiszaújvárosi Magyarok Katolikus Egyházközség Énekkara és Balázs Fecó.

A belépőjegy ára 4000 Ft, a támogató jegy 2000 Ft, melyek megvásárolhatók a Polgári Főnix Patikában és a Rendelőintézet Titkárságán (4090 Polgár Hősök útja 1.). Az 52/573-125-ös telefonszámon jegyfoglalásokat is fogadnak,  jegyek a koncert előtt egy órával a helyszínen átvehetők.

A befolyt összegből, olyan tartós gyógyászati segédeszközöket /kórházi betegágy, tolószék, járókeret és egyéb rehabilitációs elősegítő termékek/, valamint a mindennapokat megkönnyítő higiénés szereket kívánunk megvásárolni, amik az otthoni ápoláshoz nélkülözhetetlenek.

Mindenki családjában előfordult már, hogy a hozzátartozónknak szüksége lett volna olyan eszközre, ami megkönnyíthette volna a betegség miatti megpróbáltatásait, de pénz hiányában nem tudta megvásárolni, vagy nem volt információja arról, hogy hol tudná azt beszerezni és ha feleslegessé vált, nem tudta, mit kezdjen vele.

Kérjük jöjjön el koncertünkre, hogy segíthessünk!

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!

A közelgő karácsonyi ünnepekre való tekintettel lepje meg dolgozóit, hozzátartozóit  egy-egy jeggyel, hogy felejthetetlenné tegye  az adventi készülődést !

Az Alapítvány a támogatásokat a  61200216-11061652 számlaszámon fogadja. Vállalkozás által befizetett összeg levonható az Társasági adóból a 1996. évi LXXX. törvény 7.§1 bekezdése alapján.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek