2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Egészségtudatos magatartás fejlesztése kismamáknak és szülőknek

Egészségtudatosságot fejlesztő programokon vehettek részt a miskolci családok a Holdam Egyesület szervezésében, 9,99 millió forintos európai uniós támogatás segítségével. A projekt egy éves időtartama alatt mintegy 200 fő vett részt a rendezvényeken.

A miskolci Holdam Egyesület az elmúlt egy évben az EGÉSZség témakörét járta körbe, az általa fenntartott „köztéri nappaliban”, a Holdam udvar családbarát közösségi terében tartott rendezvényein.

A projekt során előadások, tréninek és klubfoglalkozások keretében mélyülhettek el a témában az érdeklődők.

A Holdam Egyesület 2007 nyarán alakult és azóta aktívan részt vesz a családokat érintő, szemléletformáló tevékenységekben, és a női támogató közösségek születésének előmozdításában. Alapvető célja, hogy elősegítse a nőiség, az anyaság, a szülés és a születés minél teljesebb, tudatos megélését.

Az egészségtudatos magatartás fejlesztését célzó programok során átadott legfontosabb üzenetünk, a közösség aktív mintaadó és megtartó ereje az egyéni testi-lelki jólét fenntartásában.

A projekt eredményeképpen új lendületet kapott a baba-mama klub, amely a projekt zárás után is folyamatos, ingyenesen látogatható program marad a Holdam udvarban, valamint elindult az egészséges táplálkozás és háztartás témáival foglalkozó tudásmegosztó és tapasztalatcsere klubfoglalkozások szervezése, igény esetén rendszeressé tétele.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek