2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Kockakővel akart rabolni

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Miskolcon egy kődarabbal fenyegetve akart rabolni. A támadót 15 percen belül elfogták a rendőrök.

Rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. Lajos 30 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Búza téren 2014. augusztus 5-én 0 óra 5 perckor a gyanúsított kockakővel a kezében arra akart kényszeríteni egy padon fekvő férfit, hogy adja át az értékeit. A támadó a bántalmazás ellenére sem tudta megszerezni zsákmányát, így elmenekült a helyszínről.

A lakossági bejelentést követően a rendőrök 15 percen belül azonosították és a közelben elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Lajost.

A Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette az útonállót, akivel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására, amit a járásbíróság 2014. augusztus 7-én elrendelt.

Az ügyben indított a nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek