2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

A Hámori Waldorf novemberi hívogatója

Márton napi forgatag Hámorban! – November 15. szombat

Családosok, kisgyermekesek, kirándulni vágyók, meghitt hangulat után sóvárgók, kézműveskedvelők, beszélgetni szeretők, és még azok is akiket kihagytam: várunk Hámorban!

Programok: kézműves vásár, Szent Márton legendája, bábelőadás: Didergő király, büfé, zenés teaház mécsesekkel, tökfaragás, gyertyamártás, lámpáskészítés, meseerdő, este lámpásfelvonulás a Palotaszálló függőkertjében.

Szülők, tanárok, diákok, Waldorfon belül és kívül: találkozzunk szombaton a festői szépségű Hámorban! Kapunyitás: 2 órakor.


Nyílt nap – november 19.

Bepillantási lehetőség a Hámori Waldorf Iskola hétköznapjaiba!

Várjuk a leendő elsős, és a Waldorf pedagógiára nyitott szülőket, nagyszülőket, keresztmamákat, ezúttal gyermekek nélkül. Ezen a napon látogatható a főoktatás és az azt követő tanítási órák különböző osztályoknál. Kérjük a pontos érkezést: 7:45. Az órák után beszélgetésre is lesz lehetőség Waldorf tanárokkal, szülőkkel, diákokkal.

Játszóház – november 22.

Ezt a rendezvényünket elsősorban a jövőre elsős gyermekeknek és szüleiknek szervezzük. A játszóház kézműves foglalkozásai az ősz jegyében telnek, előkerül a gyapjú és filc, és természetesen még sok más, test-, és lélekmelengető. A szülők kipróbálhatják a Waldorf iskola egy padját; a téma: formarajz. Kezdés előre láthatólag 10 órakor, naprakész információk a Facebookon.

Ez a játszóház diákjaink aktív részvételével zajlik, lehet velük is találkozni, beszélgetni. Természetesen Waldorf szülők és tanárok szintén jelen lesznek, lehet személyes tapasztalatokról beszélgetni tea és süti mellett. Szeretettel várjuk az egész családot!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek