2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Baleset a 26-os számú főúton

A Serényfalva térségében történt közúti közlekedési baleset helyszínelése és a műszaki mentés miatt a közlekedők tereléssel, majd félpályás útlezárással számoljanak.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2014. október 21-én 11 óra 13 perckor a 26-os számú főút 43-as kilométerszelvényében, Serényfalva térségében.

Az elsődleges adatok szerint egy Putnok felé közlekedő személygépkocsi előzés közben eddig tisztázatlan okokból az útról lehajtott és fának csapódott. Az ütközés következtében a gépjárműben utazó család tagjai közül egy egyéves kislány súlyos, életveszélyes sérüléseket, míg édesanyja nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett.

A baleset bekövetkezésének körülményeit az Ózdi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés az életveszélyes állapotban lévő gyermek ellátása ideje alatt teljes útlezárás mellett, majd azt követően félpályás lezárással zajlik. A teljes útlezárás ideje alatt a közlekedők tereléssel a Putnok – Királd – Ózd – Sajópüspöki – Bánréve útvonalon számoljanak.

A rendőrség kéri az érintett útszakaszon közlekedők fokozott óvatosságát és türelmét!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek