2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Lezárt ügyek: Buszbérletért rabolt

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalkorú fiúval szemben, aki Felsőzsolcán megtámadott egy másikat.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy fiatalkorú fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint 2014. február 28-án 15 óra 45 perckor Alsózsolcán, a Kossuth Lajos úton a 16 éves gyanúsított késsel megfenyegette a hasonló korú sértettet, akitől a buszbérletét követelte. A megfélemlített fiatalember miután támadója egy késsel felé szúrt, átadta a kért értéket.

A nyomozás eredményeként a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható alsózsolcai 16 éves fiatalkorút.

A Miskolci Rendőrkapitányság a támadót bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra, a járásbíróság 2014. március elsején elrendelt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek