2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Tállai: a győzelem nemcsak ünnep, hanem felelősség és munka is

A győzelem nemcsak ünnep, hanem felelősség és munka is – jelentette ki Tállai András, a Fidesz megyei választmány elnöke, a nemzetgazdasági tárca államtitkára pénteken a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében mandátumot nyert Fidesz-KDNP-s polgármesterek és önkormányzati képviselők kampányértékelő rendezvényén.

Tállai András a miskolci ITC székházban tartott beszédében úgy fogalmazott: két ciklus kormányzás és két vagy több ciklusban az önkormányzatok vezetése nagy felelősség.
Nincs, nem lehet és nem is lesz kifogás a következő ciklus végén, hogy például nem volt elegendő idő a feladatokra – hangsúlyozta. „Nem tudunk és nem is akarunk semmire hivatkozni” – jelentette ki. Hozzátette, olyan teljesítményt kell felmutatni Borsod-Abaúj-Zemplénben, hogy a következő választáson is meg tudják nyerni a választópolgárok többségének szavazatát.
„Ez csak összefogással és együttgondolkodással lehetséges” – jegyezte meg. Kifejtette, csak akkor lesznek sikeresek, ha Borsod-Abaúj-Zemplénben egy járáson belül össze tud fogni a falu és a város, illetve a megyei önkormányzat és a megyei jogú város. Az európai uniós forrásokat ugyanis csak egymásra épülő fejlesztési tervekkel, programokkal lehet majd lehívni – részletezte.     A megyében munkahelyeket kell teremteni, infrastruktúrát kell építeni és javítani kell a közbiztonságot – hangsúlyozta.
A választási eredményeket értékelve Tállai András kitért arra, hogy 2014-ben három választás volt, mindhármat megnyerték az országban és itt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is, pedig a megyében az országos problémák hatványozottabban jelentkeznek, súlyosabbak, mint máshol.
Hangsúlyozta, hogy Miskolcot is „megtartottuk”, a „fideszes városok is maradtak”. Egy kivétel Ózd, ahol a Jobbik jelöltje nyert, de a területi választási bizottság döntése alapján Ózdon a választást meg kell ismételni, „így az ózdiak készülhetnek az újabb kampányra” – jegyezte meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek