2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Érdemelvű szociális ellátást vezetne be a Jobbik Miskolcon

 Miskolc szociális rendszerét óriási mértékben terheli le a városban élő mélyigénytelen emberek bűnözést és fertőzést generáló életvitelének finanszírozása. A Jobbik érdemelvű szociális ellátást fog bevezetni, az anyagi erőforrásokat a társadalom hasznos, építő tagjainak szolgálatába fogják állítani, mondta el csütörtöki sajtótájékoztatóján Jakab Péter.

 

 

A Jobbik polgármesterjelöltje szerint Miskolc szociális ellátórendszere ma csak az anyagi rászorultságot veszi alapul, az érdemelvűséget nem. A város jelenleg is milliárdokat költ olyanokra, akik a közösségért semmit sem tesznek, sőt életvitelükkel rombolják azt: bűnözőt nevelnek a gyermekeikből, és fertőzéseket generálhatnak az igénytelenségükkel, hangsúlyozta Jakab Péter. Példaként hozta a 2012-es évet, amikor is 80 százalékkal nőtt Miskolcon a 14 év alatti bűnelkövetők száma. De az sem véletlen – folytatta –, hogy a városban egyre nagyobb méreteket ölt a gettókból kiinduló fertőző májgyulladás, köszönhetően annak, hogy az önkormányzat a segélyért cserébe nem várja el a megfelelő higiénés körülmények kialakítását, pl. a szennyvíz megfelelő elhelyezését.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=pHEVPF5fVTg&feature=youtu.be

 

 

Közölte: a Jobbik a törvénytisztelő többség védelmében a jogosultságot összhangba fogja hozni az érdemelvűséggel. Ennek részeként csak az lesz jogosult Miskolcon szociális segélyre, aki pontról pontra megfelel a Jobbik által beterjesztett „tiszta udvar, rendes ház” rendeletnek. Csak az lesz jogosult családi pótlékra, aki maradéktalanul betartja a gyermekvédelmi törvényt, vagyis gondoskodik a gyermeke testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődéséről. Mint fogalmazott: „a jövő bűnözőitől és járványaitól ma kell megmenteni Miskolcot, ehhez pedig a Jobbik kész megtenni a szükséges lépéseket.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek