2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Pásztor Albert mondjon le az LMP-s polgármesterjelölt, Csontos Róbert javára!

Az álbaloldal országos, fővárosi és helyi szintű szétesése miatt, valamint Pásztor Albert menetrendszerűen érkező, sorozatos botrányai okán, mára új politikai helyzet alakult ki Miskolcon.

Ebben az új politikai helyzetben a Lehet Más a Politika kötelességének érzi az új választási alternatíva létrehozását. Mindemellett természetesen kezdeményezően szeretnénk közreműködni a jelenlegi városvezetés leváltásában is.

Pásztor Albert, az álbaloldal miskolci polgármesterjelöltje már több ízben elismerte, hogy besározódott. Legutóbb, éppen tegnap estére derült ki róla, egy egészen ordenáré történet…  Nyilvánvalóvá lett, Pásztor vállalhatatlan, mennie kell a jelöltségből…

Pásztor Albertet ráadásul két nappal ezelőtt, egy nyugalmazott bíró választási csalás alapos gyanúja miatt is feljelentette: ez a feljelentés minden Pásztorra leadott szavazatot fölöslegessé tehet.

Az álbaloldal úgynevezett együttműködése, tehát nemcsak a fővárosban, és szerte az országban, hanem nálunk is darabjaira hullt, elemeire esett szét. Miskolcon előbb Bajnaiék hagyták ott Pásztort és a Pásztor mögött álló Gyurcsányékat, az MSZP-t. Azután Fedor Vilmos, helyi MSZP-s vezető felesége jelentette be, hogy a Liberális párt színeiben szeretne polgármesterjelölt lenni.

Azoknak a miskolciaknak, akik leakarják váltani a jelenlegi városvezetést és egyúttal valódi választási alternatívát keresnek, tehát nem jelenthet megoldást a lassan köznevetség tárgyává változott Pásztor Albert. De nem jelenthetnek megoldást, valódi választási lehetőséget a Pásztor mögött álló erők sem. Sem Gyurcsány pártja, sem a teljesen szétzüllött MSZP.

Az igazi miskolci politikai kibontakozást, a jelenlegi városi hatalom leváltását az segítené, ha mindezek miatt Pásztor Albert visszalépne a polgármesterjelöltségtől és a valódi ellenzéki alternatíva, az LMP támogatására szólítaná fel megmaradt híveit.

https://www.facebook.com/video.php?v=992051957487103&set=vb.982462598446039&type=2&theater&notif_t=like

Csontos Róbert,

polgármesterjelölt

Lehet Más a Politika és 4K!- a negyedik köztársaság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…