2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Modell program a Zemplén Eurorégióban

-2014 elején kezdtük meg a „ZEMPLÉN MODELLRÉGIÓ” programunk előkészítését, a nemzetközi PARTNERSÉG megszervezését, – tájékoztatta hírportálunkat Juhász István, a Zempléni Regionális  Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vezetője.
A program előkészítésében, kimunkálásában Osztrák partnerünk; a YESA CE Közhasznú Egyesület segít!
A tervezett programunkat, sikeres német, osztrák és cseh határmenti projectek adaptálásával készítjük.
A program a Zemplén-Régió fejlesztését célozza a közvetlen határmenti kistérségi minták kidolgozásával, fokozatosan kiterjesztve a teljes Zemplén területére.
A teljes program EURÓPAI UNIÓS és HATÁRMENTI pályázatokra épül a térség-, vidék-, gazdaságfejlesztés, a kutatás, képzés, idegenforgalom, és marketing területeken.
Az első pályázatok már beadásra kerültek, és partnereinkkel folyamatosan dolgozzuk ki a különböző szakmai területek pályázatait. Ezek elnyerése révén válhat komplex, hatékony nagy programmá tervünk!
Egy nagy nemzetközi, regionális PARTNERSÉGI ÖSSZEFOGÁS lehet igazán eredményes, az elindult rossz irányú térségi folyamatok megállításában, megfordításában.
Ezt hirdetjük meg, itt a szlovák-magyar határmenti térségben és kérjük a Sajtó támogatását és segítő PARTNERSÉGÉT elképzelésünk, terveink megvalósításához!

A még hatékonyabb, helyi feltételekhez jobban igazodó partnerségi munka érdekében a YESA CENTRAL EUROPE Közhasznú Egyesület és a Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a mai napon megnyitotta a Zemplén Európa Házban a YESA CE szlovák-magyar határmenti kirendeltségét!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek