2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Pásztor Albert bejelentése

Készült: 2014. 09. 18-án Pásztor Albert Miskolc független polgármesterjelöltje programbemutatóján
„Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Két hónappal ezelőtt jelentettem be, hogy Miskolcért, a miskolciakért újra szolgálatra jelentkezem. Két hónapja városkonzultáció sorozatot indítottam, hogy a program, amelyet bemutatok, mindenben megfeleljen Miskolc, a miskolciak akaratának. Két hónap alatt ezrekkel találkoztam, ezernyi jó szándékú javaslatot, figyelemfelhívást kaptam. Két hónap alatt minden nap, világossá tették számomra a miskolciak: VÁLTOZÁST akarnak. A miskolciak nem akarnak többé a negatív hírek élén lenni, nem akarnak többé kudarcokat. Sikert akarnak.

Miskolc ma bajban és csapdában van. Túszul ejtette a várost a gazdasági kilátástalanság, a rosszkedv, a szembenállás és a várostól idegen politikai, gazdasági érdekek. Öregszik a város népessége, öngerjesztő folyamat indult meg azzal, hogy egy jobb élet reményében ma már szinte mindenki közvetlen környezetében van olyan család, aki elhagyta a várost, elment innen. Öngerjesztő folyamat indult el, Miskolcon nincs elég munkahely, általánosan is ismert szociális problémák ma már robbanással fenyegetnek, veszélybe kerültek országos hírű oktatási intézményeink.

Hölgyeim és uraim!

Készen állunk!

Elkészült a Szentpáli Terv. A Szentpáli terv, mely a sikeres Miskolc elérésének programja. A Szentpáli Tervet mi miskolciak írtuk, és mi miskolciak véghez is fogjuk vinni.

A Szentpáli tervben leírtuk, hogy hogyan állítjuk vissza a demokráciát Miskolcon.  2014. októberétől a többséget a városért tenni akarók jelentik majd – pártoktól függetlenül. Miskolc és a miskolciak nem lehetnek többé ellenzékben.

A Szentpáli Tervben összefoglaltuk, miért fontos, hogy Miskolc újra a miskolciaké legyen. Miskolc bajait, mindennapi gondjainkat legjobban az itt élők látják. Összefogva újra a kezünkbe vesszük az irányítást! Nem engedjük, hogy évtizedekre szóló terveinket ezentúl nélkülünk írják, mások, máshol.

Tiszteletet Miskolcnak és a miskolciaknak! Miskolc sikerének kulcsa bennünk rejlik. Minden tenni akaró, hozzáértő miskolcira számítunk.

Kivívjuk a környező települések megbecsülését, velük széles körű együttműködést kezdeményezünk. Együtt, velük, sokkal erősebbek leszünk. Miskolc városvezetése rendíthetetlen híve, lobbistája lesz Miskolcnak: minden forintért megharcolunk, megszerezzük, ami megszerezhető a városnak, a kormánytól, az Uniótól.

Terveket, projekteket csak azért megállítani, mert egy választás új vezetőket és új csapatot hoz a város irányításába óriási luxus lenne. Az igenis meglévő miskolci szürkeállományra építve, a város érdekében indított beruházásokat befejezzük, az ésszerűen előkészített terveket megvalósítjuk!

Miskolc visszavárja azt a sok ezer értékes, miskolci gyökerű, magát ma is miskolcinak érző elvándorolt miskolcit, aki egy jobb élet reményében hagyta el a várost.

Miskolcon a rend iránti igény meghatározó az itt élők mindennapjaiban. Miskolcért vállalom, hogy rendet teszek, a Szentpáli Tervben pedig rendszereztük mit fogunk tenni. A rend alapja a kiszámíthatóság lesz Miskolcon. A rend és a törvények betartása mindenkitől elvárt. Nincs kivétel. Olyan Miskolcért dolgozunk, amely minden lakójának lehetőséget, és nyugalmat biztosít, de ha kell, kemény kézzel lép fel a gátlástalanokkal szemben.

Ápoljuk és újrateremtjük nagy múltú hagyományainkat, kulturális rendezvényeinket. Ezekre és innovatív egyetemünkre építjük a jövőt.

Hölgyeim és Uraim!

Egy sikeres város otthona az itt élőknek, alapja a munkának, háttere a családoknak, terepe a befektetőknek, táptalaja a pezsgő kulturális életnek. A siker Miskolcon újra fellendülést és építkezést hozhat, amire a város története során többször is volt példa.

A Szentpáli Terv a Sikeres Miskolc programja. Miskolc el fogja érni a sikert.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek