2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Jobbik:A Fidesz lemondott Perecesről

Úgy néz ki, hogy a városvezetés tényleg lemondott Pereces városrészről – jelentette ki Pakusza Zoltán szerdai sajtótájékoztatóján.
Mint mondta, már az is jelzésértékű volt, amikor a választókerületek átrajzolásával Lyukóvölgy egy részét Pereceshez csatolta a Fidesz, most azonban ugyanez derül ki a város településfejlesztési programjából is, amely 2014 és 2020 között határozza meg a fejlesztési területeket. A program hat kiemelt fejlesztési területet jelöl ki a városban, ám Pereces nem szerepel köztük.

A perecesiek számára és számomra is érthetetlen ez – fogalmazott Pakusza –, hiszen olyan természeti adottságokkal rendelkezik a városrész, melyekkel szerencsésebb sorsú országokban a legszebb kertvárosi övezet lehetne, magas ingatlanárakkal, a városhoz rendkívül közel. Ehhez infrastrukturális fejlesztésekre és a közbiztonság megerősítésére lenne szükség. Nem értjük a mellőzés okát, szeretnénk, ha a városvezetés még egyszer átgondolná és a 3. számú, Diósgyőr központú kiemelt fejlesztési területbe bevonná Perecest is – zárta mondandóját Pakusza Zoltán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…