2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

MSZP: Ez már tűrhetetlen!

A mai napon a Kazinczy Ferenc Általános Iskola története ijesztő fordulatot vett. Olyan információ jutott a tudomásomra, amely a legsötétebb diktatórikus időket idézi. Arról van szó, hogy a legmocskosabb eszközökkel próbálják sakkban tartani nemcsak a pedagógusokat, hanem a szülőket is. Itt a vége, ezt, mint a terület önkormányzati képviselője, nem tűrhetem tovább. Ezért dr. Kriza Ákos polgármester segítségét kérem, hiszen, mint a miskolciak városvezetője, mint a miskolci szülők polgármestere, nem hagyhatja, hogy a város oktatási intézményeiben ilyen helyzet kialakuljon, olyan, amely már az oktatást is veszélyezteti.

Polgármester úr, arra kérem, hogy csütörtökig, a közgyűlés kezdetéig szervezzen meg egy találkozót, amelyen a KLIK miskolci vezetője, Ön és én, mint a terület képviselője is jelen leszünk. Amennyiben ez nem történik meg, azt kell, hogy higgyem, a polgármester úr a szülők, a tanulók ellen van.

– Földesi Norbert, avasi önkormányzati képviselő, frakcióvezető –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…