2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az MSZP, DK és Együtt-PM reagálása Németh Szilárd sajtótájékoztatójára

Németh Szilárd csepeli polgármesternek ma egyetlenegy dologról kellett volna számot adnia: arról, hogy mikor mond le a parlamenti mandátumáról az után, hogy az adatvédelmi hatóság elnöke szerint is törvényellenesen, a csepeli betegek személyes adataival visszaélve, pártpolitikai céllal kérte be hivatalába a kerületi szakorvosi rendelőintézet biztonsági kamerájának felvételét.
Németh Szilárd 2010-óta anyagilag és szakmailag is lezüllesztette Csepel országos hírű szakorvosi rendelőintézetét, a kerületben élők egészségügyi problémái helyett csak a csepeliek számára ismeretlen fideszes rokonok, haverok és üzlettársak pénzéhségét csillapította.

Csepel az elmúlt években elszakadt a fővarostól és leszakadt a szomszéd kerületektől, mert magára hagyták, lezüllesztették és fideszes kifizetőhellyé tették. Tavasszal a csepeliek már világosan üzentek és utat mutattak a kerületi kiskirályt játszó Németh Szilárdnak és csapatának. Ezt az üzenetet és útmutatást fogják megismételni október 12-én.

Az MSZP, a DK és az Együtt-PM csepeli szervezete nevében:

Horváth Gyula,
a baloldal csepeli polgármesterjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…