2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság előtt felelhet a „páncéltörő”

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség az emődi betörés gyanúsítottjával szemben.
Jelentős értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. május 18-án ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás kiinduló adatai szerint az ismeretlen elkövető Emőd egyik családi házának melléképületébe tört be, ahol „szétflexelt” egy páncélszekrényt, amelyből készpénzt, ékszereket, különféle gyűjteményeket és műszaki cikkeket tulajdonított el csaknem 11.000.000,- Ft értékben.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították, majd 2014. február 11-én gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. Gábor Lajos 40 éves helyi lakost.

A terhelttel szemben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2014. július 29-én befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Miskolci Járási Ügyészségre.
A cikkhez tartozó galéria képei:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek