2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Miskolcnak hiteles, tisztességes polgármesterre van szüksége

Az elmúlt időszakban Miskolc városát felelőtlen és hiteltelen városvezetők irányították, akik ezúttal ismét ringbe szállnak a hatalom megszerzéséért – mondta Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Hangsúlyozta: a jelenlegi polgármester, Kriza Ákos harminchárom befektetőt ígért, amelyek úgy látszik, nem értek el Miskolcra. Kriza közbiztonságot is ígért, amely azonban romokban hever, és elszámoltatást is, amelynek szintén nulla az eredménye.

A másik jelölt az a Pásztor Albert – folytatta Pakusza –, aki már most átveri a miskolciakat, hiszen függetlenként hirdeti magát mindenhol, de kérdezzük tőle, és a miskolciak nevében várjuk a választ arra, miért takarja le óriásplakátjain az őt támogató pártok logóját. Pontosan olyan, mint az őt sűrűn kísérgető Tompa Sándor, aki hol szocialista, hol pedig a DK tagja.

A miskolciaknak 24 év után el kell dönteniük, hogy az újabb hiteltelen szerencselovagok közül választanak-e – akiknek az „eredményeit” nap mint nap megtapasztalhatjuk –, vagy azt a Jakab Pétert választják, aki az elmúlt négy évben bizonyította, hogy megalkuvást nem tűrően, csak a város érdekeit szem előtt tartva küzd Miskolcért – mondta Pakusza Zoltán.


Jakab Péter
Jobbik B.-A.-Z. megyei és miskolci alelnöke,
Miskolc MJV önkormányzati képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek