2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Tiszakesziben futhatunk, bringázhatunk

A 4. Keszi Maraton elnevezésű, különböző távú futóversenyből és kerékpártúrából álló sportnapot szeptember 20-án rendezik meg Tiszakesziben, illetve a környező településeken.

A 10.30-kor kezdődő ünnepélyes megnyitót követően előbb 10.50-kor a futók lódulhatnak neki az  5, 10, 21,1 és 42,2 km-es távok egyikének. A 11 órakor egyszerre induló kerékpárosoknak  10, 25, 47 és  65 km-es útvonalakat kínálnak a Gyenge Gyula főszervező által irányított házigazdák.  Az óvodások 1,5 km-es mini kerékpáros futama 12 órakor kezdődik. A rajt és a cél helyszíne egyaránt a Tiszakeszi Művelődési Háznál kijelölt versenyközpontban lesz.

A futóverseny és kerékpártúra pályáit Tiszakesziben, illetve  Ároktő, Tiszadorogma, Tiszatarján, Tiszapalkonya, Tiszaújváros (Erőmű Ltp.). Tiszacsegei Rév útvonalon, a  felsorolt településeket érintő Tisza árvízvédelmi gátján, szintkülönbség nélküli, panorámás, jó minőségű,3 méter széles aszfaltozott kerékpárúton jelölték ki.

A családias hangulatú esemény futószámaira kedvezményesen előnevezni és nevezni a http://tiszakeszimaraton.tk  oldalon lehet, ahol a részletes versenykiírás is megtalálható.

A futóverseny állandó vendége, a többszörös maratoni címvédő,  Fancsalban élő Bogár János, a hazai és a nemzetközi hosszútávfutás egyik büszkesége, legsikeresebb és legismertebb képviselője.

A sportnap fővédnöke Tállai András államtitkár, a térség országgyűlési képviselője.

További információt kérni a keszimaraton@gmail.com, és a gyenge.gyula@citromail.hu e-mail címeken,  vagy a  06-30/383 2393-as, a 06-20/547 9513-s és a 06- 30/264 5125-ös telefonszámokon lehet

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…