2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Életmentő tiszaújvárosi rendőrök

Biztonsági intézkedésként a ház ajtaját berúgva behatoltak a házba, majd elzárták a gázcsapot.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. július 23-án 8 óra 7 perckor egy 21 éves nagycsécsi nő tett telefonon bejelentést, miszerint édesanyja öngyilkossággal fenyegetőzik és a lakásból ismeretlen helyre távozott.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság haladéktalanul helyszínre érkező munkatársai felvették a kapcsolatot a bejelentővel, akitől azt az információt kapták, hogy édesanyja időközben hazament és a lakásba bezárkózott.

A járőrök megpróbáltak a házban lévő 42 éves asszonnyal kontaktust teremteni, de az fenyegetőzött, hogy a lakásban lévő gázpalackkal felrobbanja magát, ha bárki is bemegy. A bent lévő személlyel kapcsolatot felvevő rendőrök az ablakon keresztül erős gázszagot éreztek, ezért a robbanás elkerülése végett a lakattal lezárt bejárati ajtót berúgva a lakásba behatoltak, majd a gázcsapot elzárva megszüntették a közveszélyhelyzetet, megmentve ezzel az édesanya életét, akit kórházba szállítattak.

Az eset körülményeinek tisztázására a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszélyokozás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek