2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

1,5 milliót kínáltak Szandrának a szexért

Az anya feljelentette az aktusra jelentkezőket
Előkerült az Angliába szökött tizenöt éves Szandra, vizsgálati fogságban várja, hogy hazajöhessen. Közben édesanyja újabb feljelentést tett: szexmunkára csábították gyermekét.

TITOKZATOS ÜGY Előkerült, igaz, édesanyja elmondása szerint egyelőre a rendőrség vendégszeretetét élvezi Angliában M. Alexandra. A tizenöt éves lány két modellmunkát követően kedden szállt repülőre, hogy korábban meghiúsult álmát megvalósítsa. Körözést adtak ki ellene, és miután jelentkezett a hatóságoknál, őrizetbe vették. A Bors azonban most azt is megtudta, noha a lány valószínűleg rövidesen hazatérhet édesanyjához, újabb nyomozás indulhat miatta. Szexmunkára próbálták meg befűzni a közösségi portálon.  
– Egy feltehetően valótlan adatlapról kapott munkaajánlatokat, modell-, táncos- és escortmunkákra is. A világ tizenhat országában ígértek neki mesés jövedelmet – mondta a Borsnak anyja, Renáta. – Miután megadta a számát, letiltott számmal kapott hívást egy férfitól. Tudták, hogy csak tizenöt éves, mégis azt mondták neki, csak egy üzletemberrel kellene eltöltenie egy éjszakát, másfél millióért. Hiába mondta, hogy szó sem lehet róla, azzal győzködték, majd iszik pár pohárral, és nem lesz semmi gond. Anyagilag hamar rendbe jöhet a családunk élete – magyarázta a szülő. Ezt követően az anyukát is hívták egyszer, végrehajtónak adták ki magukat, és iratai számát kérték, mondván: tudják, van egy jelentősebb tartozása. Renáta észnél volt, így egy fenyegetéssel „úszta meg” a hívást.  
– Ezt követően tűnt el a lányom, ezért gondolhattam a legrosszabbra. Pláne úgy, hogy más forrásból megtudtuk, az őt külföldre csábító alakot a Nyugati környékén látták már korábban is. Szandi pedig onnan tűnt el. A közelmúltban szerettünk volna Angliába költözni, volt, aki segített volna, de anyagi okokból meghiúsult. A lányomat ez megviselte, ezért döntött úgy, megvalósítja az álmát: keresetéből repülőjegyet vett, és egyedül vágott neki a világnak. Szerencséjére kint ugyanaz a férfi a segítségére sietett, aki nekünk is segített volna. Apjaként szereti, minket is mindenben segített az elmúlt években. Az őt szexre csábítókkal kapcsolatban azonban feljelentést tettem a rendőrségen, mindent csatoltam, amit lehetett – mondta az anya.
Megkerestük a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk, milyen ügyben indítanak nyomozást, de csak későbbre ígértek választ.  
KA: Szandra 15 éves. Magától ült fel az Angliába tartó repülőgépre
Forrás:Bors

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek