2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság K-né T. Éva 49 éves, K. Adrienn 18 éves alsóvadászi lakosokkal, továbbá B. Natália Mária 36 éves, S. Lívia Alexandra 18 éves tarjáni lakosokkal és fiatalkorú társukkal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 23-án 20 óra 35 perckor Alsóvadászon a Fő úton előzetes szóváltást követően – sérelmes közösségi oldali „posztok” miatt –  a későbbi gyanúsítottak tettleg bántalmazták egymást. A bejelentést követően a rendőrök a verekedőket elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A megye rendőri szervei 2014. július 23-án hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei 2014. július 23-án 23 órakor Szirmabesenyő, Bessenyei úton egy szexuális szolgáltatásait kínáló nővel intézkedtek, akivel szemben tiltott prostitúciós tevékenység miatt indítottak szabálysértési eljárást.

A megyében további öt férfivel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése, míg egy fővel  az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot a Mezőkövesdi-, a Tiszaújvárosi-, az Edelényi és az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Alosztályának munkatársai Tiszalúc, Bem utcán egy a Miskolci Járásbíróság elrendelése alapján elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el.  

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek