2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a bicikli rablók

A rendőrök 24 órán belül visszaszolgáltatták a Kazincbarcikán elrabolt kerékpárt jogos tulajdonosának.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettesek ellen.

A nyomozás kiinduló adatai szerint 2014. július 14-én 22 óra 50 perckor Kazincbarcika, Egressy Béni utcán két ismeretlen férfi bántalmazott egy 37 éves sajókazai lakost, akitől bántalmazását követően kerékpárját elvették.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 26 éves P. Gergő kazincbarcikai lakost és társát a 30 éves O. Bálint zubonyi lakost a rendőrök elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították. Az erőszakkal megszerzett kétkerekűt a nyomozók megtalálták, majd visszaadták jogos tulajdonosának

A terhelteket gyanúsított kihallgatásuk után az egyenruhások bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztéssel éltek előzetes letartóztatásuk indítványozására a Kazincbarcikai Járási Ügyészség felé.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek