2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Dohánybolt rablója állhat a bíróság elé

Egy miskolci férfivel szemben élt vádemelési javaslattal a rendőrség, aki egy helyi dohányboltot rabolt ki.

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 23 éves K. László miskolci lakossal szemben.

A gyanúsított 2014. február 13-án 21 óra 17 perckor Miskolc egyik Nemzeti Dohányboltjába arcát sállal eltakarva, kezében egy karddal bement, majd az eladót a bevétel átadására szólította fel és távozott a helyszínről.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a rablót 2014. február 18-án Miskolcon elfogták, bűnügyi őrizetbe vették, majd ügyészi indítványra előzetes letartóztatását is elrendelték.

Az ügyben indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a beismerő vallomást tett, előzetes letartóztatásban lévő terhelttel szemben 2014. július 9-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Miskolci Járási Ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek